Selg din eiendom hos oss
Selg din eiendom hos oss Selg din eiendom hos oss

Spaniabosted

Selg din eiendom hos oss

Selg din eiendom hos oss

Det å selge en bolig er en kompleks prosess, akkurat som det er å kjøpe en. Når det handler om en bolig i Spania kan det bli enda mer komplisert, noe som krever forståelse av et annet boligmarkedet, lokale prisfluktuasjoner m.m. 

Vi er lokale eksperter som forstår det spanske boligmarkedet. Vi vet hvilke gater som har de høyeste prisene, hvor de beste strendene er, om det er verdt å gjøre noen endringer i boligen, eller hagen før salg, og alt du behøver å vite for å lykkes med et trygt og lønnsomt salg.

Hvorfor velge Spaniabosted?

1. Hos oss har du salgsgaranti. Selger vi ikke - betaler du ikke.
2. Vi sørger for en profesjonell presentasjon av din bolig med bilder,
dronebilder og virtuell tur. Uten ekstra kostnad for deg.
3. Effektiv, digital markedsføring på de største eiendomsportalene.
4. Vi samarbeider med sertifisert lånemegler som gir raskt tilbakemelding
på finansiering for potensielle kjøpere.
5. Du får tett og personlig oppfølging gjennom hele salgsprosessen.
6. Vi hjelper deg med skatte representasjon i forhold til salget.

Hvor bør jeg begynne?

Bestill en gratis verdivurdering.

Ta kontakt med oss for å avtale det første møtet med en av våre lokale eiendomsmeglere slik at dere kan gå gjennom boligen sammen. Vi vil da sette et prisoverslag, basert på befaring kjennskap til lokalmarkedet og salgspris for tilsvarende boliger. 

Kontakt oss i skjemaet nedenfor.

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet

Responsable del tratamiento: Grupo Noruego Costa Blanca, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Investeringer Din største investering er å velge riktig megler

Kontakt oss Contact us

Kanskje du også er interessert…

WhatsApp