Kontakt oss

Spaniabosted

Kontakt oss

Kontakt oss

Spaniabosted er et sertifisert eiendomsmeglerforetak og bistår nordmenn med kjøp og salg av bolig i Spania. Våre norske eiere har lang erfaring innen eiendomsmegling og vi kan bidra med god og nyttig informasjon om de ulike områdene og boligmarkedet. 

Eiendomsmeglerne i foretaket snakker norsk, svensk, engelsk og spansk.

Vi har valgt å spesialisere oss på salg av nye boliger og jobber tett med utvalgte utbyggere som stiller våre krav om juridiske bestemmelser og bankgaranti.

I tillegg har vi etablert et eget advokatkontor, som tar seg av det juridiske rundt selve eiendomsoverdragelsen. Du får hjelp med alt fra å opprette konto i spansk bank, til å søke om N.I.E. nummer, tegne husforsikring, opprette testamente samt å levere inn spansk selvangivelse.

Vårt primærområde er på Costa Blanca sør, men vi hjelper også kunder andre steder i Spania. Vi har gode samarbeidspartnere på blant annet Costa del Sol, med både norske meglere, advokater og utbyggere. 

Hvis du ønsker at vi skal kontakte deg for å gi mer informasjon om en aktuell bolig, eller om du ønsker å avtale tid for visning, kan du fylle ut informasjonen i skjemaet nedenfor. Det er også hyggelig om du ønsker å ringe oss for en uforpliktende boligprat.


Kontakt skjema

Responsable del tratamiento: Grupo Noruego Costa Blanca, SL, Finalidad del tratamiento: Gestión y control de los servicios ofrecidos a través de la página Web de Servicios inmobiliarios, Envío de información a traves de newsletter y otros, Legitimación: Por consentimiento, Destinatarios: No se cederan los datos, salvo para elaborar contabilidad, Derechos de las personas interesadas: Acceder, rectificar y suprimir los datos, solicitar la portabilidad de los mismos, oponerse altratamiento y solicitar la limitación de éste, Procedencia de los datos: El Propio interesado, Información Adicional: Puede consultarse la información adicional y detallada sobre protección de datos Aquí.

Eiendomsmeglere

Vårt team

Markus Lundberg
Markus Lundberg
Eier og eiendomsmegler
Anders Westad
Anders Westad
Eier og eiendomsmegler
Thomas Bärnheim
Thomas Bärnheim
CEO for Spanienbostader.se
Carolina Gingles Burke
Carolina Gingles Burke
Eiendomsmegler
Carolina Lopez-Braun
Carolina Lopez-Braun
Juridisk avdeling
Bent Ottervik
Bent Ottervik
Eiendomsrådgiver i Bergen

Kanskje du også er interessert…

WhatsApp