Steinar Tyssedal
Lytt til andre boligkjøpere Lytt til andre boligkjøpere

Referanser

Lytt til andre boligkjøpere

Lytt til andre boligkjøpere

—Steinar Tyssedal

Jeg og min familie ble tatt meget godt imot da vi kom til Torrevieja og var spent på om vi ville finne en leilighet som passet våre ønsker. Anders hadde på forhånd booket 3-4 visninger så når vi ble hentet på hotellet så bar det rundt for å finne drømmeleiligheten. Det var gjort en god jobb i forkant for allerede på første objekt ble vi begeistret. 

Likevel ønsket vi oss litt nærmere sentrum. Dette var første gangen vi var i Torrevieja og området rundt. For vår del var det viktig å finne et helt nytt objekt, terrasse og muligheter for parkering og mens vi var der ble vi bevisst på at vi helst ville bo midt i sentrum. Etter noen telefoner fant Anders objektet vi endte opp med å kjøpe. Vi har ikke kjøpt bolig i utlandet tidligere så var helt avhengig av å følge råd fra megleren vår Anders. 

Fra vi ble hentet på hotellet, til kontrakt med utbygger ble underskrevet og papirer ble fikset så har Anders og kontoret gjort en kjempejobb. Vi har blitt så godt ivaretatt under hele prosessen at jeg og min familie virkelig kan anbefale Anders og Spaniabosted! Mvh Steinar.

Investeringer Din største investering er å velge riktig megler

Kontakt oss Contact us

Kanskje du også er interessert…

WhatsApp