Bli bedre kjent med Costa Blanca

* Nyttige artikler

Om bolig i Spania

Bli bedre kjent med Costa Blanca

Bli bedre kjent med Costa Blanca

Er du på utkikk etter et tilfluktssted i solen, er Costa Blanca den ultimate destinasjonen. De seneste årene har Costa Blanca blitt et av de mest populære områdene for solhungrige på jakt etter et fristed, og det er det flere grunner til. Direkteflyvninger på 3,5 time fra Gardermoen, Rygge og Torp til Alicante, gjør Costa Blanca til et svært komfortabelt reisemål. 

Costa Blanca er kjent for blant annet sine 200 kilometerlange vakre kystlinje. Med totalt 72 Blå Flagg, er faktisk Alicante den provinsen i Spania med høyest antall Blå Flagg. Blå Flagg er en internasjonal miljøsertifisering som strender og marinaer blir tildelt dersom de oppfyller strenge krav om vannkvalitet, sikkerhet og fasiliteter. 

Verdens Helseorganisasjon (WHO) har stadfestet at denne regionen, og særskilt Costa Blanca sør, er et av de sunneste stedene å bo i hele verden. Dette grunnet det mikroklimaet som finnes her, som følge av værforholdene i kombinasjon med to omringende saltvannsinnsjøer. Gjennom hele året ligger temperaturen på mellom 18 og 25 varmegrader, og det er mer eller mindre 320 soldager hvert år. Costa Blanca er et veletablert turistområde, og appellerer som reisemål til personer av alle aldre og nasjonaliteter. Alt fra golfbaner til badeland, naturstier, shoppingsentre, spa, tapasbarer og Michelin restauranter. Her er du garantert at det finnes noe for enhver smak. 

Ønsker å du veiledning og noen gode råd fra våre lokale meglere? Legg gjerne din kontaktinformasjon i skjeamet under så kontakter vi deg for en uforpliktende boligprat. Du kan også kontakte oss direkte på +47 90 54 22 56 eller sende oss en e-post til info@spaniabosted.no

Bildegalleri

Videoer

Share

Kanskje du også er interessert…

WhatsApp