Hvordan fungerer boligmarkedet i Spania?

* Nyttige artikler

Om bolig i Spania

Boligmarkedet
Hvordan fungerer boligmarkedet i Spania?

Hvordan fungerer boligmarkedet i Spania?

I Spania er det et åpent boligmarkedet, noe som betyr at mange meglere selger de samme boligene. I Norge er det vanlig at én megler - selger én bolig, men her er vi mange.

Når du søker etter en bolig på finn.no eller på andre sider har du kanskje lagt merke til at nøyaktig samme bolig og nybygg-prosjekt ligger ute hos flere eiendomsmeglere. For deg som kunde kan det med det første virke forvirrende, men i realiteten blir prosessen mye forenklet. Du slipper å forholde deg til flere ulike aktører, og kan velge en megler som gjør all jobben for deg. Det betyr at dersom du ser aktuelle boliger annonsert av andre meglere, kan du sende oss linken for å avtale visning eller dersom du ønsker å få tilsendt mer informasjon.

Utfordringen med et åpent markedet er at det blir ofte liggende boliger annonsert med feil priser, noe som skaper forvirrelse og ikke minst et feil bilde av markedet. Det er også noen som legger ut såkalte "lokkepriser" og andre rekker rett og slett ikke å oppdatere boligene lenge etter at prisene har steget. Bruk oss til alt vi er verdt, og be oss om oppdatert informasjon på boligene/prosjektene av interesse.

Prisene på nybygg settes alltid av utbygger og er fastsatte. Du betaler ikke oss for jobben, det er det utbyggeren som gjør. Ved kjøp av brukt, er det selgeren som betaler oss. Vår veiledning er gratis.

Share

Kanskje du også er interessert…

WhatsApp