Tips til deg som vurderer nybygg

* Nyttige artikler

Om bolig i Spania

Nybygg Kjøpe bolig i Spania
Tips til deg som vurderer nybygg

Tips til deg som vurderer nybygg

De siste fem årene har salg av nybyggprosjekter på Costa Blanca tatt ordentlig fart. Det blir etablert nye boligområder, med moderne leiligheter, rekkehus og eneboliger på markedet. Nye prosjekter blir satt i gang og prosjekter som stoppet opp under finanskrisen blir fullført.

Å kjøpe nybygg i Spania gir deg mange av de samme fordelene som hjemme. Du får blant annet den siste byggteknikken. Ofte har du også muligheten til å påvirke din nye bolig. Kanskje du vil velge selv materialer, gjøre tilvalg eller endre på planløsningen?

Når din bolig er ferdigstilt, vil utbygger først selv gjennomgå boligen. Det er også nødvendig at en arkitekt godkjenner arbeidet. Før signering av skjøtet har du undersøkelsesplikt.

Spaniabosted gjør en gjennomgang av boligen på dine vegne, men du kan også velge en ekstern inspektør dersom du ønsker det. Når du har overtatt boligen kan du bo deg inn og gjøre en liste over eventuelle justeringsbehov.

Oppdager du feil, mangler eller brister i din nye bolig, har du opp til ett år å gi tilbakemelding til utbygger på. Utover det, har du 10 års garanti på alt det strukturelle når du kjøper nybygg i Spania.

La oss lete for deg! Det er et stort utvalg av boliger på markedet med stor variasjon og det kan fort bli litt overveldende å finne frem helt på egenhånd. Legg igjen dine kontaktopplysninger under så avtaler vi et telefonmøte for å kartlegge deres behov slik at vi kan finne alternativer som passer deres ønsker og behov.

Share

Kanskje du også er interessert…

WhatsApp