Vilkår for bruk

Effektiv fra 1. juli 2019.

Velkommen til Spaniabosted (“Tjenesten”). Følgende brukervilkår gjelder når du ser eller bruker tjenesten som finnes på: http://Spaniabosted.no. Vennligst gjennomgå følgende vilkår nøye. Ved å få tilgang til eller bruke Tjenesten, signerer du din avtale til disse vilkårene for bruk. Hvis du ikke godtar disse vilkårene for bruk, kan du ikke få tilgang til eller bruke tjenesten.

PRIVACY POLICY

Selskapet respekterer personvernet til sine Service-brukere. Vennligst se selskapets personvernpolicy som forklarer hvordan vi samler inn, bruker og avslører informasjon som gjelder personvernet ditt. Når du åpner eller bruker Tjenesten, signerer du din samtykke til denne personvernreglene.

REGISTRERING; REGLER FOR BRUKERFØLGING OG BRUK AV TJENESTEN

Du må være minst 16 år gammel for å registrere deg og bruke tjenesten.

Hvis du er en bruker som registrerer deg for Tjenesten, oppretter du en personlig konto, som inkluderer et unikt brukernavn og et passord for å få tilgang til Tjenesten og for å motta meldinger fra firmaet. Du samtykker i å varsle oss umiddelbart om uautorisert bruk av passordet og / eller kontoen din. Selskapet vil ikke være ansvarlig for eventuelle forpliktelser, tap eller skader som oppstår som følge av uautorisert bruk av brukernavn, passord og / eller konto.

BRUK BEGRENSNINGER.

Din tillatelse til å bruke nettstedet er betinget av følgende bruksrestriksjoner og -begrensninger: Du er enig i at du ikke under noen omstendigheter vil:

 • Publisere informasjon som er fornærmende, truende, uanstendig, ærekrenkende, ærekrenkende eller rasistisk, seksuelt, religiøst eller på annen måte innvendig og støtende;
 • bruk tjenesten for ulovlig formål eller for fremme av ulovlige aktiviteter;
 • forsøke å, eller trakassere, misbruke eller skade en annen person eller gruppe
 • bruk en annen brukers konto uten tillatelse;
 • gi feil eller unøyaktig informasjon når du registrerer en konto
 • forstyrre eller forsøke å forstyrre tjenestens korrekte funksjon;
 • gjøre noen automatisert bruk av systemet, eller ta noen tiltak som vi anser å pålegge eller potensielt pålegge en urimelig eller uforholdsmessig stor belastning på våre servere eller nettverksinfrastruktur;
 • omgå eventuelle robotutestengelsesoverskrifter eller andre tiltak vi tar for å begrense tilgangen til Tjenesten, eller bruk programvare, teknologi eller enheter til å skrape, edderkopp eller gjennomgå Tjenesten eller høst eller manipulere data; eller
 • publiser eller lenke til skadelig innhold som er ment å skade eller forstyrre en annen brukeres nettleser eller datamaskin.

PUBLISERING OG BEGRENSNINGER

Når du oppretter din egen personlige konto, kan du muligens gi (“Brukerinnhold”). Du er eneansvarlig for brukerinnholdet du legger inn, laster opp, kobler til eller på annen måte gjør tilgjengelig via tjenesten. Du er enig i at vi bare opptrer som en passiv kanal for din online distribusjon og publisering av brukerinnhold. Selskapet forbeholder seg imidlertid retten til å fjerne ethvert brukerinnhold fra tjenesten etter eget skjønn.

Følgende regler gjelder brukerinnhold. Ved å sende og sende inn brukerinnhold mens du bruker Tjenesten, godtar du følgende: Du er eneansvarlig for kontoen din og aktiviteten som oppstår når du logger på eller mens du bruker kontoen din.

 • Du vil ikke legge ut informasjon som er skadelig, falsk eller unøyaktig;
 • Du vil ikke sende inn innhold som er opphavsrettsbeskyttet eller er underlagt tredjeparts eiendomsrettigheter, inkludert personvern, publisitet, forretningshemmelighet, etc., med mindre du er eier av slike rettigheter eller har riktig tillatelse fra deres rettmessige eier for spesifikt å sende inn slikt innhold; og
 • Du bekrefter herved at vi har rett til å avgjøre om noen av dine brukerinnholdsopplysninger er hensiktsmessige og overholder disse vilkårene for bruk, fjern eventuelle og / eller alle innleveringene, og avslutte kontoen din med eller uten forvarsel.

Du forstår og er enig i at ethvert ansvar, tap eller skade som oppstår som følge av bruken av brukerinnhold som du gjør tilgjengelig eller tilgang gjennom din bruk av Tjenesten, er bare ditt ansvar. Selskapet er ikke ansvarlig for offentlig visning eller misbruk av brukerinnholdet ditt. Selskapet gjør ikke, og kan ikke, forhåndsskjermer eller overvåker alt brukerinnhold. Men, etter vår skjønn, kan vi eller teknologien vi bruker, overvåke og / eller registrere samspillet med Tjenesten.

ONLINE INNHOLD 

Meninger, råd, uttalelser, tilbud eller annen informasjon eller innhold som er tilgjengelig gjennom Tjenesten, men ikke direkte av Selskapet, er de tilhørende respektive forfattere, og bør ikke nødvendigvis stole på. Slike forfattere er eneansvarlig for slikt innhold. Selskapet garanterer ikke nøyaktigheten, fullstendigheten eller bruken av opplysninger på Tjenesten, og selskapet adopterer eller godkjenner heller ikke, og selskapet er heller ikke ansvarlig for nøyaktigheten eller påliteligheten til noen mening, råd eller erklæring fra andre parter enn firmaet. Selskapet påtar seg intet ansvar og påtar seg intet ansvar for brukerinnhold som du eller noen annen bruker eller tredjepart innlegger eller sender over tjenesten. Under ingen omstendigheter vil selskapet være ansvarlig for eventuelle tap eller skade som skyldes at noen stoler på informasjon eller annet innhold som er lagt inn på Tjenesten, eller overført til brukerne.

Selv om selskapet forsøker å håndheve disse bruksvilkårene, kan du bli utsatt for brukerinnhold som er unøyaktig eller anstøtende. Selskapet forbeholder seg retten, men har ingen forpliktelse til å overvåke materialene som er oppført i de offentlige områdene av tjenesten eller for å begrense eller nekte brukerens tilgang til Tjenesten eller ta andre hensiktsmessige tiltak dersom en bruker bryter disse bruksvilkårene eller engasjerer seg i enhver aktivitet som bryter rettighetene til enhver person eller enhet eller som vi anser ulovlige, støtende, fornærmende, skadelige eller ondsinnede. Selskapet har rett til å fjerne ethvert materiale som etter eget skjønn bryter med eller påstås å bryte loven eller denne avtalen eller som kan være støtende, eller som kan krenke rettighetene, skade eller true brukerens sikkerhet eller andre. Uautorisert bruk kan føre til kriminell og / eller sivil påtale i henhold til loven. Hvis du blir oppmerksom på misbruk av vår tjeneste, vennligst kontakt oss på http://Spaniabosted.no.

LINKER TIL ANDRE SITES OG / ELLER MATERIALER

Som en del av Tjenesten kan selskapet gi deg praktiske koblinger til tredjepartswebsteder (“tredjepartssider”), samt innhold eller gjenstander som tilhører eller kommer fra tredjeparter (“Tredjeparts applikasjoner, programvare eller innhold “). Disse koblingene er gitt som høflighet til Service abonnenter. Selskapet har ingen kontroll over tredjepartssider og tredjeparts applikasjoner, programvare eller innhold eller kampanjene, materialene, informasjonen, varene eller tjenestene som er tilgjengelige på disse tredjepartssider eller tredjeparts applikasjoner, programvare eller innhold. Slike Tredjeparts Nettsteder og Tredjeparts Programmer, Programvare eller Innhold blir ikke undersøkt, overvåket eller kontrollert for nøyaktighet, hensiktsmessighet eller fullstendighet av Selskapet, og selskapet er ikke ansvarlig for tredjepartssider som er tilgjengelige gjennom nettstedet eller noen tredjeparts applikasjoner , Programvare eller innhold publisert på, tilgjengelig gjennom eller installert fra nettstedet, inkludert innholdet, nøyaktigheten, offensiveness, meninger, pålitelighet, personvernspraksis eller andre retningslinjer av eller inneholdt i tredjepartssider eller tredjeparts applikasjoner, programvare eller innhold. Inkludering av, kobling til eller tillatelse til bruk eller installasjon av tredjepartsnettsted eller Tredjeparts applikasjoner, programvare eller innhold, innebærer ikke godkjenning eller godkjenning av dette av Selskapet. Hvis du bestemmer deg for å forlate nettstedet og få tilgang til tredjepartsnettstedene, eller å bruke eller installere Tredjeparts applikasjoner, programvare eller innhold, gjør du det på egen risiko, og du bør være oppmerksom på at våre vilkår og retningslinjer ikke lenger styrer. Du bør gjennomgå de aktuelle vilkårene og retningslinjene, inkludert personvern og datainnsamlingspraksis, av ethvert nettsted som du navigerer fra Nettstedet eller relaterer til eventuelle applikasjoner du bruker eller installerer fra nettstedet.

COPYRIGHT KLAGER OG COPYRIGHT AGENT

(a) Oppsigelse av gjentatte overtredelseskontoer. Selskapet respekterer andres immaterielle rettigheter og ber om at brukerne gjør det samme. Selskapet har vedtatt og gjennomført en policy som gir oppsigelse i relevante omstendigheter av brukere av Tjenesten som er gjentatte overtredere. Selskapet kan si opp tilgang for deltakerne eller brukerne som finnes gjentatte ganger for å levere eller legge inn beskyttet tredjepartsinnhold uten nødvendige rettigheter og tillatelser.

(b) Nedlastingskommentarer. Hvis du er en opphavsrettsinnehaver eller en agent derav og i god tro mener at materiale som er levert på Tjenesten, krenker opphavsretten din, kan du sende inn en melding ved å sende følgende opplysninger skriftlig til selskapets utpekte copyrightagent på Spaniabosted :

Datoen for varselet ditt;

En fysisk eller elektronisk signatur av en person som er autorisert til å handle på vegne av eieren av en eksklusiv rett som angivelig er krenket.

En beskrivelse av det opphavsrettsbeskyttede arbeidet hevdet å ha blitt krenket, eller hvis flere opphavsrettsbeskyttede verk på et enkelt nettsted blir gjenopprettet ved en enkelt melding, en representativ liste over slike arbeider på dette nettstedet;

En beskrivelse av materialet som hevdes å være krenkende eller å være gjenstand for krenkende aktivitet og informasjon som er tilstrekkelig til å gjøre det mulig for oss å finne slikt arbeid;

Informasjon som er tilstrekkelig tilstrekkelig til å tillate at tjenesteleverandøren kontakter deg, for eksempel en adresse, telefonnummer og / eller e-postadresse;

En erklæring om at du har god tro på at bruken av materialet på den måten klaget over, ikke er autorisert av opphavsrettsinnehaveren, dets agent eller loven.

En erklæring om at opplysningene i varselet er nøyaktige, og i henhold til straffen for skaden, at du er autorisert til å handle på vegne av eieren av en eksklusiv rett som angivelig er krenket.

 

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste online opplevelse. Ved å godta, samtykker du til bruken av informasjonskapsler.

Privacy Settings saved!
Personverninnstillinger

Når du besøker et hvilket som helst nettsted, kan det lagre eller hente informasjon på nettleseren din, hovedsakelig i form av informasjonskapsler. Kontroller dine personlige Cookie Services her.


For å forbedre brukeropplevelsen i våre applikasjoner bruker vi crisp.chat-tjenesten som tilbys av Crisp IM SARL, 149 Rue Pierre Semard, 29200 Brest, Frankrike (registreringsnummer: 83308580600010) for å sende meldinger via e-post og til live-chat.
Crisp IM SARL gir oss muligheten til å komme i kontakt med dem på en raskere og mer direkte måte og å behandle dine forespørsler i henhold til forventningene til brukerne. Med crisp.chat kan vi sende meldinger til brukere via live chat, email, SMS eller push meldinger hvis dette er lovlig tillatt. For å gjøre dette, må vi synkronisere brukerens kontaktinformasjon med Crisp IM SARL gjennom et grensesnitt. Skarp IM SARL personvernregler: https://crisp.chat/no/privacy/
Crisp IM SARL implementerer det europeiske databeskyttelsesdirektivet: https://help.crisp.chat/en/article/whats-crisp-eu-gdpr-compliance-status-nhv54c
Retsgrunnlaget for bruken av tjenesten er kunst. 6 Jeg f GDPR - legitim interesse. Vår legitime interesse for å bruke denne tjenesten er å forenkle kommunikasjonen med våre kunder og besøkende på dette nettstedet.


Decline all Services
Accept all Services