Personvernregler

OM DENNE POLITIKKEN

Vi har til hensikt med denne policyen å forklare deg når og hvorfor vi samler inn dine data, hvordan vi bruker det, hva vi gjør for å holde deg trygg og hvilke rettigheter du har. Vårt nettsted vil alltid ta vare på dine personopplysninger, enten i henhold til Generell databeskyttelse forskrift eller andre personvernlover. Spaniabosted er ansvarlig for databeskyttelseslovgivningen, særlig EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR):

Vår personvernpolicy ble sist oppdatert og ble publisert i juli 2019. Den regulerer personvern vilkårene på nettstedet vårt, som ligger på http://Spaniabosted.no, underdomener og eventuelle tilknyttede web-baserte og mobile applikasjoner (samlet, “Nettsted “), som eies og drives av Spaniabosted. Eventuelle aktiverte vilkår som ikke er definert i vår personvernpolicy, har betydningen som angitt i våre brukervilkår.

Ditt privatliv er veldig viktig for oss. Derfor har vi utviklet denne policyen for at du skal forstå hvordan vi samler inn, bruker, kommuniserer og avslører og benytter personlig informasjon. Vi bruker bare dine personlige opplysninger for å tilby og forbedre nettstedet. Ved å bruke nettstedet, godtar du samlingen og bruken av informasjon i samsvar med denne policyen. Med mindre annet er definert i denne personvernpolitikken, har vilkårene som er brukt i denne personvernpolitikken de samme betydningen som i våre vilkår og betingelser, tilgjengelig på http://Spaniabosted.no. Følgende beskriver vår personvernpolicy.

  • Før eller på tidspunktet for innhenting av personlig informasjon, identifiserer vi hvilke formål informasjonen blir samlet inn.
  • Vi samler inn og bruker personlig informasjon utelukkende med det formål å oppfylle de formålene som er spesifisert av oss og for andre kompatible formål, med mindre vi får samtykke fra den berørte personen eller etter loven.
  • Vi vil bare beholde personlige opplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle disse formålene.
  • Vi samler inn personlig informasjon på lovlig og forsvarlig måte og, når det er hensiktsmessig, med kunnskap eller samtykke fra den berørte personen.
  • Personlige data bør være relevante for de formålene de skal brukes til, og i den utstrekning det er nødvendig for disse formål, bør de være nøyaktige, komplette og oppdaterte.
  • Vi vil beskytte personlig informasjon med rimelige sikkerhetssikringer mot tap eller tyveri, samt uautorisert tilgang, avsløring, kopiering, bruk eller modifikasjon.
  • Vi vil gjøre kunden tilgjengelig for informasjon om våre retningslinjer og praksis knyttet til håndtering av personlig informasjon.

Ditt personvern

Spaniabosted følger alle lovkravene for å beskytte personvernet ditt. Vår personvernpolicy er en juridisk setning som forklarer hvordan vi kan samle inn informasjon fra deg, hvordan vi kan dele informasjonen din, og hvordan du kan begrense vår deling av informasjonen din. Vi benytter de personlige dataene du tilbyr på en måte som er i samsvar med denne personvernreglene. 

Hvis du oppgir personopplysninger av en bestemt grunn, kan vi benytte deg av personopplysningene i forbindelse med årsaken til den ble levert. For eksempel kan registreringsinformasjon sendt når du utvikler kontoen din, brukes til å foreslå produkter til deg basert på tidligere oppkjøp. Vi kan bruke dine personlige data til å tilby tilgang til tjenester på nettstedet og overvåke bruken av slike tjenester. Spaniabosted kan også benytte dine personopplysninger og annen annen personlig ikke-identifiserbar informasjon samlet gjennom nettstedet for å hjelpe oss med å forbedre materialet og funksjonaliteten til nettstedet, for å bedre forstå våre brukere og forbedre våre tjenester. 

Du vil se vilkår i vår personvernpolicy som er aktivert. Disse begrepene har betydninger som beskrevet i avsnittet definisjoner nedenfor.

Definisjoner

“Personlig informasjon” er informasjon som ikke er personlig identifiserbar med deg, og som vi automatisk samler inn når du åpner nettstedet vårt med en nettleser. Det kan også inneholde allment tilgjengelig informasjon som deles mellom deg og andre.

“Personlig identifiserbar informasjon” er ikke-offentlig informasjon som er personlig identifiserbar for deg og oppnådd for at vi skal kunne levere deg innenfor vår nettside. Personlig identifiserbar informasjon kan inneholde informasjon som ditt navn, e-postadresse og annen relatert informasjon du oppgir til oss eller som vi får om deg.

Informasjon vi samler inn:

Vanligvis styrer du mengden og typen informasjon du gir oss når du bruker nettstedet vårt.

Som besøkende kan du bla gjennom nettstedet vårt for å finne ut mer om vår nettside. Du er ikke pålagt å gi oss noen personlig identifiserbar informasjon som en besøkende.

Datainformasjon samlet:

Når du bruker nettstedet vårt, samler vi automatisk inn opplysninger om datamaskiner ved hjelp av samspillet mellom mobiltelefonen eller nettleseren med nettstedet vårt. Slike opplysninger anses vanligvis for ikke-personlig informasjon. Vi samler også inn følgende:

Cookies

Vårt nettsted bruker “Cookies” for å identifisere områdene på nettstedet vårt som du har besøkt. En informasjonskapsel er et lite stykke data lagret på datamaskinen eller mobilenheten av nettleseren din. Vi bruker informasjonskapsler for å tilpasse innholdet som du ser på nettstedet vårt. De fleste nettlesere kan settes inn for å deaktivere bruk av informasjonskapsler. Men hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan du kanskje ikke få tilgang til funksjonalitet på nettstedet vårt riktig eller i det hele tatt. Vi plasserer aldri personlig identifiserbar informasjon i cookies.

Geografisk informasjon

Når du bruker mobilapplikasjonen, kan vi bruke GPS-teknologi (eller annen lignende teknologi) for å bestemme din nåværende posisjon for å bestemme byen du befinner deg i og vise informasjon med relevante data eller annonser. Vi deler ikke din nåværende posisjon med andre brukere eller partnere. Hvis du ikke vil at vi skal bruke posisjonen din for de formålene som er angitt ovenfor, bør du deaktivere plasseringenstjenestene for mobilprogrammet som er plassert i kontoinnstillingene eller i mobilinnstillingene og / eller i mobilprogrammet.

Automatisk informasjon

Vi mottar automatisk informasjon fra nettleseren eller mobilenheten. Denne informasjonen inkluderer navnet på nettstedet som du skrev inn på nettstedet vårt, om noen, samt navnet på nettstedet du er på vei når du forlater nettstedet vårt. Denne informasjonen inkluderer også IP-adressen til datamaskinen / proxy-serveren du bruker for å få tilgang til Internett, Internett-leverandørens navn, nettlesertype, type mobilenhet og datamaskinens operativsystem. Vi bruker all denne informasjonen til å analysere trender blant våre brukere for å forbedre nettstedet vårt.

Loggdata

Som mange nettsteder operatører samler vi inn informasjon som nettleseren din sender når du besøker nettstedet vårt (“loggdata”). Denne loggdata kan inneholde informasjon som datamaskinens IP-adresse (Internet Protocol), nettlesertype, nettleserversjon, sidene på nettstedet vårt, besøksdato og dato, tid brukt på disse sidene og andre statistikk.

I henhold til Childs Online Privacy Security Act kan ingen websideoperatør som betingelse for involvering i en aktivitet kreve at et barn under 13 år avslører flere detaljer enn det som er rimelig nødvendig. Spaniabosted holder seg til denne etterspørselen. Spaniabosted samler bare informasjon som er villig tilbys; Ingen informasjon samles passivt. barn under 13 år kan bare sende sin e-postadresse når de sender oss en epost i vårt “Kontakt oss” -område. Spaniabosted benytter e-postadressen til å svare på en engangsforespørsel fra et barn under 13 og etterpå sletter e-postadressen. I tilfelle Spaniabosted samler inn og oppbevarer personlig informasjon knyttet til et barn under 13 år, kan foreldre sende ut en e-post til oss for å gjennomgå, endre og / eller slette slik informasjon samt avslå for å muliggjøre ytterligere innsamling eller bruk av barnets opplysninger .

Hvordan bruker vi informasjonen din

Vi bruker informasjonen vi mottar fra deg som følger:

Tilpasse nettstedet vårt

Vi kan bruke Personlig Identifiserbar informasjon du gir til oss, sammen med hvilken som helst datamaskininformasjon vi mottar for å tilpasse nettstedet vårt.

Deling av informasjon med tilknyttede selskaper og andre tredjeparter

Vi selger, leier eller på annen måte ikke gir dine personopplysninger til tredjeparter for markedsføringsformål. Vi kan gi din personidentifiserende informasjon til tilknyttede selskaper som tilbyr tjenester til oss med hensyn til vårt nettsted (dvs. betalingsprosessorer, web-hostingfirmaer, etc.); slike tilknyttede selskaper vil bare motta informasjon som er nødvendig for å levere de respektive tjenestene, og vil være bundet av konfidensialitetsavtaler som begrenser bruken av slik informasjon.

Data Aggregation

Vi beholder retten til å samle inn og bruke ikke-personopplysninger som er samlet inn fra din bruk av nettstedet vårt, og samle slike data for interne analyser som forbedrer nettstedet vårt og tjenesten, samt for bruk eller videresalg til andre. Personlig identifiserbar informasjon er ikke inkludert i slike dataaggregasjoner.

Lovlig obligatoriske utgivelser av informasjon

Vi kan være lovlig forpliktet til å avsløre din personlig identifiserbare informasjon, hvis slik avsløring er (a) krevd ved stævning, lov eller annen rettslig prosess; (b) nødvendig for å bistå politimyndigheter eller myndighetstilsyn (c) nødvendig for å undersøke brudd på eller på annen måte håndheve våre juridiske vilkår (d) nødvendig for å beskytte oss mot rettslige skritt eller krav fra tredjepart, inkludert deg og / eller andre medlemmer; og / eller (e) nødvendig for å beskytte de juridiske rettighetene, personlig / eiendomsretten eller personlig sikkerhet for Spaniabosted, våre brukere, ansatte og tilknyttede selskaper.

Opt-Out

Vi tilbyr deg muligheten til å “opt-out” fra å ha din personlig identifiserbare informasjon brukt til bestemte funksjoner når vi ber deg om denne detalj. Når du registrerer deg for nettstedet, hvis du ikke vil motta ytterligere materiale eller varsler fra oss, kan du vise dine preferanser på vårt registreringsskjema.

Lenker til andre nettsteder

Nettstedet vårt kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke er under vår direkte kontroll. Disse nettstedene kan ha egne retningslinjer for personvern. Vi har ingen kontroll over eller ansvar for koblede nettsteder og gir disse linkene utelukkende for bekvemmelighet og informasjon fra våre besøkende. 

Du får tilgang til slike koblede nettsteder på egen risiko. Disse nettstedene er ikke underlagt denne personvernreglene. Du bør sjekke personvernreglene, hvis noen, av de enkelte nettstedene for å se hvordan operatørene av disse tredjepartswebsider vil benytte dine personlige opplysninger. I tillegg kan disse nettstedene inneholde en link til nettsteder av våre partnere.

Nettstedene til våre tilknyttede selskaper er ikke underlagt denne personvernreglene, og du bør sjekke deres personlige retningslinjer for personvern for å se hvordan operatørene av slike nettsteder vil utnytte dine personlige opplysninger.

Sikkerhet

Sikkerheten til dine personlige opplysninger er viktig for oss, men husk at ingen overføringsmetode over Internett, eller elektronisk lagringsmetode, er 100% sikker. Mens vi streber etter å bruke kommersielt akseptable metoder for å beskytte dine personlige opplysninger, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerheten. Vi benytter praktiske beskyttelsesforanstaltninger for å beskytte mot tap, misbruk og modifikasjon av de enkelte dataene under vår kontroll. Personlige data holdes i en sikret database og sendes alltid ut ved hjelp av en kryptert SSL-metode når den støttes av nettleseren din. Ingen web- eller e-postoverføring er noensinne helt beskyttet eller feil kostnadsfri. For eksempel kan e-post sendt ut til eller fra nettstedet ikke være beskyttet. Du må ta en unik omsorg ved å bestemme hvilken info du sender til oss via e-post.

Oppdateringer for personvern

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernreglene når som helst. Du bør gjennomgå denne personvernreglene ofte. Hvis vi gjør vesentlige endringer i denne policyen, kan vi varsle deg på vår nettside, ved et blogginnlegg, via e-post, eller etter en hvilken som helst metode vi bestemmer. Metoden vi valgte er etter eget skjønn. Vi endrer også “Siste oppdatert” dato i begynnelsen av denne personvernreglene. Eventuelle endringer vi gjør i vår personvernpolicy, er effektive etter denne oppdaterte oppdateringsdatoen, og erstatter eventuelle tidligere personvernregler.

 

DERES RETTIGHETER SOM EN INTERESSERT DEL

Du kan når som helst utøve følgende rettigheter ved å bruke kontaktinformasjonen fra vår databeskyttelse ansvarlig:

-Informasjon om dine data lagret hos oss og dets behandling

– Korrigering av feil personopplysninger;

Utvidelse av dine lagrede data hos oss

– Behandling av databehandling hvis vi ikke har lov til å slette data på grunn av lovlige forpliktelser.

-Objection til behandlingen av dine data av oss;

-Dataoverføring hvis du har samtykket i databehandling eller har inngått en kontrakt med oss.

 

Hvis du gir oss ditt samtykke, kan du tilbakekalle det når som helst med virkning for fremtiden.

Du kan når som helst kontakte din lokale tilsynsmyndighet med et krav. Din kompetente tilsynsmyndighet er avhengig av bosted, jobb eller påstått brudd.

 

Datatilsynet i Norge er:

Datatilsynet

www.datatilsynet.no

Sammen med andre EØS-land (Island og Lichtenstein) ble Statens databeskyttelse imidlertid medlemmer av EDBP uten stemmerett og uten valg til å bli valgt som leder og nestleder for GDPR-relaterte saker.

Hvordan beskytter vi dine opplysninger?

Vi overfører ikke dataene dine utenfor EU. Vi implementerer akseptert sikkerhetsteknologi og tiltak som standard for å beskytte dataene dine mot tap, misbruk eller feilaktig forandring eller ødeleggelse.

SSL CODING

For å beskytte sikkerheten til dataene dine under overføringen bruker vi state-of-the-art krypteringsmetoder (for eksempel SSL) via HTTPS.

Har noen tilgang til dataene du oppgir?

Vi vil aldri selge dataene dine eller levere dataene dine til tredjeparter, unntatt i tilfeller der vi kreves av rettskjennelse eller lov.

Hvor lenge lagrer vi dataene dine

Vi vil beholde dine data i våre systemer så lenge det er nødvendig for å oppfylle juridiske forpliktelser. Vi vil årlig vurdere dataene dine, og hvis du allerede har motsatt din behandling og det ikke er lovlig pålegg, fjerner vi dem på en sikker måte.

Ansvar

Til tross for kontroll over innholdet, tar vår enhet intet ansvar for innholdet i de eksterne koblingene. Operatørene av koblede sider er alene ansvarlig for innholdet.

 

ENDRINGER I VÅRE DATABESKYTTELSE FORORDNINGER

Vi forbeholder oss retten til å tilpasse denne databeskyttelse erklæringen slik at den alltid oppfyller gjeldende lovkrav eller implementerer endringer i våre tjenester i databeskyttelse erklæringen, for eksempel ved innføring av nye tjenester. 

Deaktivering av informasjonskapsler

For å oppdage og blokkere informasjonskapsler foreslår vi at du installerer www.ghostery.com i nettleseren din. Du kan også deaktivere informasjonskapsler ved å justere nettleserinnstillingene for å hindre dem i å godta Cookies.

Mer informasjon er tilgjengelig på disse nettsidene;

-www.aboutcookies.org/Default.aspx?page=1

-Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=no&p=cpn_cookies

 Firefox: https: //support.mozilla.org/it/kb/Attivare%20e%20disattivare%20i%20cookie? redire

ctlocale = en & redirectslug = Aktiverer + og + deaktiverer + informasjonskapsler

-Safari: https://support.apple.com/kb/PH19214?viewlocale=it_IT&locale=no

-Explorer: http://windows.microsoft.com/it-it/windows-vista/block-or-allow-cookies

Dette vil imidlertid trolig begrense funksjonaliteten til mange nettsteder, da de fleste moderne nettsteder bruker informasjonskapsler for å støtte flere viktige funksjoner.

Spyware

Det kan være at dine bekymringer om informasjonskapsler er relatert til såkalt “spyware”. I stedet for å skifte

informasjonskapslene i nettleseren din, kan du få et bedre resultat ved hjelp av verktøy, som oppnår dette målet

automatisk ekskludering informasjonskapsler som anses som invasive.

Hvis du er bekymret for sikkerhet, er blokkering av informasjonskapsler ubrukelig fordi de ikke er skadelige.

Du trenger antivirus- og antispionprogrammer: Mange av dem er gratis og svært effektive.

Les mer her: http://www.attacat.co.uk/resources/cookies/how-to-control-your-online-privacy

Spørsmål om våre retningslinjer for personvern eller denne personvernpolitikken

Vi er forpliktet til å drive vår virksomhet i samsvar med disse prinsippene for å sikre at konfidensialiteten til personlig informasjon er beskyttet og vedlikeholdt. Hvis du har spørsmål om databeskyttelse, vennligst skriv oss en e-post eller kontakt oss direkte på https: // spaniabosted.no

(1) Juridisk grunnlag for behandling

Det juridiske grunnlaget for behandlingen av dataene er den legitime interessen, du kan konsultere artikkel 6, nr. 1, f) i RGPD nedenfor:

Artikkel 6

Behandlingens gyldighet

Behandlingen skal bare være lovlig dersom og i den grad minst en av følgende situasjoner oppstår:

(f) behandlingen er nødvendig for de legitime interesser som kontrolleren eller tredjemann forfølger, med unntak av hvor rettighetshaverens interesser eller grunnleggende rettigheter og friheter som krever beskyttelse av personopplysninger hersker, særlig hvis innehaveren er barn.

(2) Rettigheter

Dine rettigheter som dataeier:

Rett til tilgang til personopplysninger lagret av oss (artikkel 15 i RGPD)

I henhold til denne artikkelen har du rett til å be om de personlige dataene som er lagret av oss om deg, gratis.

Det er inkludert her:

– Formål med behandling av personopplysninger

– kategorier av personopplysninger behandlet

– for hvilken tredjepart dataene dine har blitt eller vil bli avslørt

– forventet varighet av datalagring (oppbevaring)

– Retten til å rette eller slette data knyttet til ham

– rett til å klage til tilsynsmyndigheten

– opplysninger om opprinnelsen til dataene

– Eksistensen av automatiserte beslutninger, inkludert definisjon av profiler, i samsvar med artikkel 22 nr. 1 og 4 i RGPD.

Rettighetsrett (artikkel 16 i RGPD)

– Du har rett til å kreve retting av personopplysninger om deg.

Rett til å slette (artikkel 17 i RGPD)

Du har rett til å kreve umiddelbar sletting av personopplysninger om deg, forutsatt at en av følgende grunner gjelder:

– Personopplysninger er ikke lenger nødvendige for det formål de ble samlet eller behandlet for;

– motsette seg behandling etter artikkel 21 nr. 1 eller 2 i RGPD dersom det ikke foreligger legitime interesser som berettiger behandling;

– personopplysningene er blitt behandlet ulovlig

– Sletting av personopplysninger er nødvendig for å oppfylle en juridisk forpliktelse;

– Personopplysningene er samlet inn i sammenheng med tilbudet om informasjonssamfunnstjenester samlet inn i artikkel 8 nr. 1 i RGPD

Rett til begrensning (artikkel 18 i RGPD)

Vi har rett til å kreve oppsigelse av en behandling hvis et av følgende forekommer:

– Personopplysninger er ikke korrekte.

– behandlingen er ulovlig, og i stedet for å eliminere den, ber om begrensning av bruken av personopplysninger,

– Den ansvarlige enheten trenger ikke lenger personopplysningene, men innehaveren trenger med det formål å erklære, utøve eller forsvare rettigheter i en rettslig prosess.

– hvis den motsetter behandling i henhold til artikkel 21 nr. 1 i RGPD, og ??det er funnet at regulatorens legitime interesser ikke har forrang i forhold til innehaveren.

Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste online opplevelse. Ved å godta du godtar bruken av informasjonskapsler i henhold til vår informasjonskapsel.

Privacy Settings saved!
Personverninnstillinger

Når du besøker et hvilket som helst nettsted, kan det lagre eller hente informasjon på nettleseren din, hovedsakelig i form av informasjonskapsler. Kontroller dine personlige Cookie Services her.


For å forbedre brukeropplevelsen i våre applikasjoner bruker vi crisp.chat-tjenesten som tilbys av Crisp IM SARL, 149 Rue Pierre Semard, 29200 Brest, Frankrike (registreringsnummer: 83308580600010) for å sende meldinger via e-post og til live-chat.
Crisp IM SARL gir oss muligheten til å komme i kontakt med dem på en raskere og mer direkte måte og å behandle dine forespørsler i henhold til forventningene til brukerne. Med crisp.chat kan vi sende meldinger til brukere via live chat, email, SMS eller push meldinger hvis dette er lovlig tillatt. For å gjøre dette, må vi synkronisere brukerens kontaktinformasjon med Crisp IM SARL gjennom et grensesnitt. Skarp IM SARL personvernregler: https://crisp.chat/no/privacy/
Crisp IM SARL implementerer det europeiske databeskyttelsesdirektivet: https://help.crisp.chat/en/article/whats-crisp-eu-gdpr-compliance-status-nhv54c
Retsgrunnlaget for bruken av tjenesten er kunst. 6 Jeg f GDPR - legitim interesse. Vår legitime interesse for å bruke denne tjenesten er å forenkle kommunikasjonen med våre kunder og besøkende på dette nettstedet.


Decline all Services
Accept all Services